Home Flevoland Almere Almere – Jongen beroofd met mes, vier aanhoudingen

Almere – Jongen beroofd met mes, vier aanhoudingen

De recherche hield vier verdachten aan voor een straatroof waarbij een jongen was bedreigd met een mes. Drie van hen zijn minderjarig.

Maandagmiddag 27 november liep een 18-jarige Almeerder in het park door de Waterwijk. Hij was op weg naar de bushalte Verzetswijk. Onderweg werd hij aangesproken door een jongen. De jongen bedreigde de Almeerder met een mes en wilde zijn spullen hebben. Het slachtoffer rende weg, echter werd even verderop naar de grond gewerkt. De verdachte pakte de rugtas en jas van de Almeerder. Ook moest hij zijn horloge afgeven. Hij ging er vervolgens met zijn buit vandoor in de richting van de Randstad.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Steekincident Almere

Voor een woning aan de Titostraat is zaterdagochtend 14 juli een man gewond geraakt bij ee…