Home Flevoland Almere Almere – Gewonden bij aanrijding tussen bromfiets en bus

Almere – Gewonden bij aanrijding tussen bromfiets en bus

Op de Bivak raakten dinsdag 24 oktober vier inzittenden van een bus gewond, toen deze hard moest remmen, omdat een bromfiets overstak.

Rond 11.35 uur ontstond de aanrijding tussen de bus en de bromfiets. De bromfietser, komende vanuit de richting van de Kruisstraat, reed over de Bivak. Hij stak de busbaan over, maar hoewel de chauffeur hard remde, kon een aanrijding niet worden voorkomen. Door de noodstop raakten vier inzittenden van de bus gewond, van wie één ernstig. Ambulancemedewerkers kwamen ter plaatse en ontfermden zich over de slachtoffers. Uiteindelijk zijn er twee naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de bromfiets bleef ongedeerd. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijkerk – Automobilist overlijdt na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Prinsenweg is maandag een 35-jarige man uit Haarlem om het…