Home Flevoland Almere Slachtoffer schietincident Almere overleden

Slachtoffer schietincident Almere overleden

Een 14-jarig meisje dat vrijdag gewond raakte bij een schietincident in een woning aan de Neptunussingel in Almere is maandag aan haar verwondingen overleden.

De politie doet volop onderzoek naar het incident. Twee mannelijke familieleden zijn dezelfde avond aangehouden. Het onderzoek moet duidelijk maken wat zich vrijdagavond precies in de woning heeft afgespeeld.

Een van de aangehouden mannen wordt verdacht van doodslag en verboden wapenbezit. De rechter-commissaris heeft hem maandag in bewaring gesteld. De andere man is verboden wapenbezit en witwassen ten laste gelegd. De voorlopige hechtenis van deze verdachte is geschorst.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijkerk – Automobilist overlijdt na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Prinsenweg is maandag een 35-jarige man uit Haarlem om het…