Home Flevoland Almere Almere – Vermiste jongen aangetroffen

Almere – Vermiste jongen aangetroffen

De sinds zaterdag 5 augustus vermiste 17-jarige Willem is op dinsdagavond 8 augustus aangetroffen in een waterpartij in het Oostrandpark aan het Maurice Garinpad.

Op basis van het onderzoek hield de politie er al rekening mee dat de jongen in het park zou worden gevonden. Zowel maandag 7 augustus als dinsdag 8 augustus werd in het park uitvoerig gezocht met ondersteuning van de politiehelikopter, speurhonden en de brandweer. Uiteindelijk werd Willem gisteravond rond 21.00 uur aangetroffen in één van de waterpartijen in het park. Zijn identiteit is inmiddels bevestigd. Uit het rechercheonderzoek is gebleken dat er geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf en er sprake is van een tragisch ongeluk. Vermoedelijk is Willem in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 augustus in de duisternis in het water geraakt en verdronken. 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden…