Home Flevoland Almere Almere – Gewelddadige dieven gearresteerd

Almere – Gewelddadige dieven gearresteerd

Op maandagavond 24 juli vond bij een horecagelegenheid op het Deventerpad een gewelddadige diefstal plaats. Beide vermoedelijke verdachten werden in de omgeving aangehouden.

Rond 19.00 uur kreeg de politie de melding van een overval. Ter plaatse bleek dat twee onbekende verdachten met geweld de kassalade uit de kassa hadden gerukt en er spoorslags vandoor waren gegaan. De politie beschikte over een bruikbaar signalement en deed met diverse eenheden een onderzoek in de directe omgeving. Beide verdachten werden gezien in de omgeving en aangehouden. Een van hen pleegde daarbij verzet tegen zijn arrestatie. De verdachten, beiden inwoners van Almere van 15 en 24 jaar oud, werden ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijkerk – Automobilist overlijdt na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Prinsenweg is maandag een 35-jarige man uit Haarlem om het…