Home Flevoland Almere Almere – Aanhoudingen na schietincident

Almere – Aanhoudingen na schietincident

Vrijdagavond 26 mei vond op de Witte Werf een schietincident plaats. Diezelfde avond werden drie verdachten aangehouden. Woensdag 31 mei werden nog eens twee verdachten aangehouden.

Rond 21.00 uur ontstond op de Witte Werf een conflict. Hierbij werden schoten gelost, niemand raakte gewond. Diezelfde avond werden op de Goedewerf en op het Beeldhouwerpad drie verdachten aangehouden. Zij werden heengezonden en blijven verdachte. Woensdagmiddag 31 mei kon de recherche na onderzoek nog eens twee verdachten aanhouden. Dit betreft twee mannen uit Almere van 18 en 28 jaar. Omdat er sprake was van het gebruik van een vuurwapen, werd de recherche bij de aanhoudingen ondersteund door een arrestatieteam. De twee mannen zitten vast. Het onderzoek naar de toedracht van het incident  en de betrokkenheid van de verdachten wordt voortgezet.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden…