Home Flevoland Almere Wietplantage ontmanteld en acht personen aangehouden

Wietplantage ontmanteld en acht personen aangehouden

Vrijdag zijn acht personen aangehouden in een woning aan de Dageraadstraat in Almere. Zij werden op heterdaad betrapt bij het oogsten van wietplanten. Vrijdagochtend rond 10.00 uur controleerde de politie een melding dat er een sterke wietlucht uit een huis aan de Dageraadstraat kwam. Acht personen werden op heterdaad betrapt bij het knippen van wietplanten. In de woning werden 500 planten aangetroffen. De verdachten, zes vrouwen en twee mannen in leeftijd tussen 23 en 61 jaar en afkomstig uit Nijkerk, Hoorn en Heerhugowaard, zijn aangehouden. De plantage is geruimd.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Vier verdachten aangehouden voor brute straatroof

De politie heeft vier jongens van 13, 14, 16 en 17 aangehouden op verdenking van het berov…