Home Flevoland Almere Gezochte man geeft valse naam op

Gezochte man geeft valse naam op

Een 18-jarige Almeerder probeerde donderdagavond agenten te slim af te zijn door bij een controle een valse naam te geven. Hij werd aangehouden en bleek nog 158 dagen jeugddetentie te moeten uitzitten. Agenten controleerden een groep jongelui op de Vanillestraat omdat er diverse overlastmeldingen waren binnengekomen. Een van de jongens die werd staande gehouden gaf een naam op die al snel niet bleek te kloppen. Omdat de verdachte geen identiteitsbewijs bij zich had werden de diverse politiesystemen geraadpleegd. Al snel bleek dat de opgegeven naam onjuist was. Hij werd aangehouden en beboet voor het opgeven van een valse naam. Hij werd gezocht voor het nog uitzitten van 158 dagen jeugddetentie. De veroordeelde Almeerder is overgedragen aan justitie.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Politie zoekt getuigen van gewelddadige diefstal Almere

Vrijdagavond 31 maart raakten twee mannen het slachtoffer van een gewelddadige diefstal. D…