Home Flevoland Almere Vleesbedrijf in Almere overvallen

Vleesbedrijf in Almere overvallen

Twee mannen die een gewapende overval pleegden op een vleesbedrijf aan de Palmpolstraat in Almere zijn nog voortvluchtig. Woensdagmorgen werd rond 11.00 uur bij het bedrijf aangebeld. De medewerker deed open. Eenmaal in het pand bedreigden de mannen de medewerkers met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eisten geld. De medewerkers voldeden aan de eis waarna de twee verdachten er met buit vandoor gingen. In de omgeving is door meerdere eenheden gezocht, echter de verdachen werden niet aangetroffen.

Verdachte één was een man met een getinte huidskleur, tussen de 18 en 24 jaar oud en tussen de 1.75 en 1.80 meter lang met een tenger postuur/. Hij had een net en verzorgd uiterlijk met een smalle neus en gaaf, glad gezicht. Hij droeg een wit T-shirt met ronde hals, een donker vest met een V-hals, een donkere broek en een donkergrijze hoed met rand.

Verdachte twee was een man met een lichtgetinte huidskleur, tussen de 18 en 24 jaar oud en tussen de 1.70 en 1.75 meter lang. Hij had zwart kroeshaar tot in zijn nek, donkere ogen en donkere wenkbrauwen.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…