Home Flevoland Almere Eenzijdig ongeval op gestolen scooter in Almere

Eenzijdig ongeval op gestolen scooter in Almere

Zaterdag hoorden bewoners van de Louis Davidsstraat in Almere een klap. Ter plekke vonden zij twee mannen die bewusteloos en gewond op de grond lagen. Agenten kwamen ter plekke en zagen dat waarschijnlijk sprake was van een eenzijdig ongeval waarbij het tweetal op een snorfiets tegen een betonnen pilaar was gereden bij een onderdoorgang bij deze weg.

Rond 06.05 uur werd de politie gebeld. Personeel van twee ambulances en de traumahelikopter ontfermden zich over de gewonde mannen. Een 23-jarige man uit Almere werd met letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De andere man – zijn identiteit is nog onbekend – is in kritische toestand overgebracht naar het AMC. De verkeerspolitie verricht ter plekke onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

De beide mannen zijn officieel verdachten van heling omdat zij bleken te rijden op een gestolen snorfiets. In verband met het letsel zijn beiden niet hierover nader bevraagd. Het onderzoek wordt voortgezet.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Vier verdachten aangehouden voor brute straatroof

De politie heeft vier jongens van 13, 14, 16 en 17 aangehouden op verdenking van het berov…