Home Flevoland Almere Auto-inbrekers aangehouden in Almere

Auto-inbrekers aangehouden in Almere

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie twee auto-inbrekers aangehouden in de Kamillestraat in Almere. Rond 02.50 uur meldde een getuige een auto-inbraak in deze straat. Zij zag dat er twee verdachten wegliepen en verschafte een duidelijk signalement. Agenten zagen de twee mannen op een fiets rijden op de kruising van de Kamillestraat met de Basilicumweg en gingen over tot een controle. Eén van de verdachten gooide hierbij iets de bosjes, dat later een schroevendraaier bleek te zijn. Bij onderzoek in de Kamillestraat bleek dat er uit een opengebroken auto een radio was gestolen. Beide mannen, inwoners van Almere en 27/53 jaar, werden aangehouden en ingesloten.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…