Home Flevoland Almere Man gearresteerd voor mishandeling

Man gearresteerd voor mishandeling

Een 28-jarige man uit Almere is zondag gearresteerd op verdenking van mishandeling van een 51-jarige plaatsgenoot. Die liep door de mishandeling letsel op aan gezicht en rug. Rond 14.10 uur kregen agenten een melding van een mishandeling in de wijk Filmwijk. Daar aangekomen zagen zij meerdere personen voor een woning staan. Agenten constateerden dat de 51-jarige man een bebloed gezicht had. Uit gesprek werd duidelijk dat deze man was mishandeld door de 28-jarige man. De aanleiding was dat het slachtoffer bij zijn buren ging klagen over aanhoudende muziekoverlast. Na een woordenwisseling met de 28-jarige man kreeg het slachtoffer enkele vuistslagen en een duw, waardoor hij achterover viel over een tuinhekje. Na behandeling van zijn verwondingen deed het slachtoffer aangifte. De 28-jarige man is ingesloten voor onderzoek en verhoor.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Explosie leidt naar hennepkwekerijen

Aan de Markerkant raakte op 29 mei een deur van een bedrijfspand beschadigd door een explo…