Home Flevoland Almere Jongen die politiehelikopter met laser beschijnt aangehouden

Jongen die politiehelikopter met laser beschijnt aangehouden

Vrijdagochtend heeft de luchtvaartpolitie een 16-jarige jongen uit Almere thuis verhoord over het beschijnen van een politiehelikopter met een laserpen. Donderdagavond werd de politiehelikopter boven Almere beschenen. Op aanwijzing van de helikopterbemanning konden opgeroepen politiemensen de jongen in zijn woning aanhouden. Vanochtend is de luchtvaartpolitie bij de 16-jarige jongen op bezoek geweest. De jongen verklaarde dat hij niet wist dat dit niet mocht. Er is proces-verbaal opgemaakt dat ter afdoening wordt opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Explosie leidt naar hennepkwekerijen

Aan de Markerkant raakte op 29 mei een deur van een bedrijfspand beschadigd door een explo…