Home Flevoland Almere Straatroof in Almere

Straatroof in Almere

Een man is zondag 10 maart in alle vroegte door een nog onbekende man op een scooter beroofd. Het roofteam district Zuid is een onderzoek gestart. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

Rond 06.45 uur werd het slachtoffer op het Pirellipad nabij het Jaap Edenpad, door een gemaskerde man op een scooter gedwongen om diverse goederen af te geven. Het slachtoffer gaf enkele persoonlijke bezittingen, waaronder een smartphone, af waarna de verdachte wegreed.

De dader reed weg op een zilverkleurig, oud model scooter. De berover wordt omschreven als een stevige man, breed postuur, donkere kleding, een donkere jas met capuchon. De man zou iets van een “buikje” hebben.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Getuigen gezocht van poging overval bewoners

Op dinsdagavond 22 november vond een poging overval plaats op bewoners aan de Zwedenstraat…