Home Flevoland Almere Twee mannen aangehouden na diefstal fiets

Twee mannen aangehouden na diefstal fiets

In de nacht van maandag op dinsdag zijn een 19 en een 22-jarige man aangehouden voor het stelen van een fiets. Rond 04.00 uur kwam een melding binnen van een man die zojuist door twee mannen van zijn fiets beroofd was op de Evenaar in Almere. Hij werd bedreigd, waarna het tweetal de fiets uit zijn handen trok en ervandoor ging. Politieagenten spotte na een korte zoekactie de verdachten op de Brasiliaplaats, waarna ze direct konden worden aangehouden. De gestolen fiets hadden ze niet meer bij zich. De twee mannen, beide afkomstig uit Almere, zitten nog vast. Recherche Almere heeft de zaak in onderzoek.

 

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Getuigen gezocht van poging overval bewoners

Op dinsdagavond 22 november vond een poging overval plaats op bewoners aan de Zwedenstraat…