Home Flevoland Lelystad – Man met geweld beroofd, getuigen gezocht

Lelystad – Man met geweld beroofd, getuigen gezocht

Maandagavond 4 december wilde een man geld pinnen bij een pinautomaat aan het Stationsplein. Daarvoor zou hij beroofd zijn waarbij zijn pinpas was gestolen.

Rond 21.30 uur parkeerde een 34-jarige Hilversummer zijn bestelbus voor de winkel Runnersworld aan de Stationsweg. Het volgende moment werd hij wakker op straat met letsel in zijn gezicht. Zijn pinpas bleek verdwenen. Hij schakelde de politie in en de recherche startte een onderzoek.

Onderzoek
Het slachtoffer kon niet aangeven door wie hij belaagd zou zijn. De recherche roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Stationsweg rond 21.30 uur op maandagavond 4 december? Heeft u gezien van de beroving? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan met de recherche in Lelystad via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Online melden kan via onderstaand meldformulier of via M-online.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politieagenten van het EVA-Team houden twee gezochte personen aan

Op vrijdag 3 augustus hield het EVA-team uit Den Haag een 23-jarige man uit Hillegom aan. …