Home Flevoland Lelystad – Hulp gevraagd bij vermissing

Lelystad – Hulp gevraagd bij vermissing

Sinds maandag 27 november 10.30 uur is Jos Overbeek vermist, een 60-jarige inwoner van Lelystad. De politie vraagt hulp bij het vinden van hem.

Hij vertrok maandagochtend rond 10.30 uur uit Nijkerk, in zijn beige Peugeot 508 met kenteken 3-KGJ-93. Daarna is niets meer van hem vernomen. De politie is een onderzoek gestart en probeert te achterhalen waar hij zich bevindt. Heeft u hem gezien of heeft u informatie die bruikbaar kan zijn voor het onderzoek, neem dan direct contact op via 0900-8844. Jos is door het Landelijk Bureau Vermiste Personen op de website van de politie geplaatst. https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/2017/november/jos-van-overbeek.html

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijkerk – Automobilist overlijdt na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Prinsenweg is maandag een 35-jarige man uit Haarlem om het…