Home Flevoland Lelystad – Woningoverval Lelystad in Opsporing Verzocht

Lelystad – Woningoverval Lelystad in Opsporing Verzocht

Op dinsdag 31 oktober besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan een woningoverval op de Schoener 28 in Lelystad. Hierbij zullen ook beelden getoond worden van de verdachten. De politie hoopt hiermee dat getuigen, die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak, zich melden.

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juni stonden rond 05.30 uur drie gemaskerde personen voor de deur van een woning aan de Schoener 28. Ze hadden wapens bij zich en waren aan de voordeur aan het morrelen. Eén van de bewoners kwam op dat moment net thuis en werd door de mannen vastgegrepen. Een andere bewoner, die lag te slapen, deed vervolgens de voordeur open, waarna ze beiden naar binnen werden geduwd. In de woning ontstond een worsteling met de overvallers die uiteindelijk wegvluchtten.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Steekincident Almere

Voor een woning aan de Titostraat is zaterdagochtend 14 juli een man gewond geraakt bij ee…