Home Flevoland Lelystad – Update: Mannen gewond in Lelystad, verdachte aangehouden

Lelystad – Update: Mannen gewond in Lelystad, verdachte aangehouden

Update: Twee mannen komen woensdag 18 oktober met verwondingen binnen in het ziekenhuis. De recherche heeft op vrijdag 20 oktober een 21-jarige man uit Lelystad aangehouden in verband met deze zaak. Er is op zaterdag 21 oktober een zoeking in zijn woning gedaan. Het onderzoek wordt voortgezet.

Woensdagochtend vroeg, rond 04:30 uur, komt er een melding binnen van een ziekenhuis in Lelystad dat er twee mannen binnen zijn gekomen met verwondingen die van geweld afkomstig zijn. De agenten gaan direct op de melding af en krijgen een deel van het verhaal te horen. De mannen hebben eerder die nacht op het Kofschip in Lelystad de verwondingen opgelopen. Maar het is niet duidelijk wat de toedracht is.

Er wordt direct een onderzoek ingesteld op het Kofschip in de omgeving van Scholengemeenschap Lelystad. Hier wordt gezocht naar een mogelijke plaats delict en sporen.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Steekincident Almere

Voor een woning aan de Titostraat is zaterdagochtend 14 juli een man gewond geraakt bij ee…