Home Flevoland Lelystad – Aanhouding na inbraak in pand

Lelystad – Aanhouding na inbraak in pand

In de vroege ochtend van donderdag 27 juli hield de politie een man aan op verdenking van een inbraak aan de Koopmansstraat.

Rond 04.30 uur hoorde een man geluid in het pand waar hij was. Het bleek dat een raam was opengebroken en een onbekende man binnen was. Het slachtoffer werd bedreigd met een steekwapen, waarna de inbreker ervandoor ging. Door het geluid waren buren ook wakker geworden die de inbreker zagen vluchten. De inbreker werd herkend en een aantal mannen gingen naar een woning waar de verdachte mogelijk was. Daar werd de politie gebeld. Agenten kwamen ter plaatse en riepen dat de verdachte naar buiten moest komen. Hier voldeed de 43-jarige man uit Heerhugowaard aan. De agenten moesten de man onder controle brengen omdat hij zich bij zijn aanhouding verzette. Hij zit vast voor nader onderzoek. 

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijkerk – Automobilist overlijdt na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Prinsenweg is maandag een 35-jarige man uit Haarlem om het…