Home Flevoland Lelystad – Bezorger bedreigd en beroofd

Lelystad – Bezorger bedreigd en beroofd

Op zondagavond 16 juli werd een bezorger van een snackbar overvallen met geweld. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 23.15 uur arriveerde de bezorger bij een woning aan de Jol 23 om een bestelling af te leveren. Hij belde aan, maar er deed niemand open. Hierop belde hij met het telefoonnummer dat de klant had opgegeven. Er werd opgenomen door een man hem vroeg om achterom te komen, omdat hij in de tuin zat. De bezorger vond dit geen raar verzoek; hij had dit vaker meegemaakt. Aangekomen bij de achterkant van het huis, werd hij aangesproken door twee onbekende mannen. Eén van hen pakte hem vast, waarna hij het slachtoffer bedreigde met een steekwapen. De mannen vroegen om geld en de bezorger gaf alles wat hij bij zich had. Hierna werd hij ook beroofd van zijn telefoon. Vervolgens gingen de verdachten ervandoor en reed het slachtoffer direct terug naar de snackbar, waar hij de politie belde.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijkerk – Automobilist overlijdt na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Prinsenweg is maandag een 35-jarige man uit Haarlem om het…