Home Flevoland Lelystad – Update woningoverval Jol32: Twee verdachten aangehouden

Lelystad – Update woningoverval Jol32: Twee verdachten aangehouden

Dinsdag 30 mei besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan een gewelddadige overval op een bewoonster van een woning aan de Jol32 van 24 februari.

Die vrijdag was een meisje alleen thuis toen drie mannen haar huis inkwamen. De jonge bewoonster werd hierbij geduwd, bedreigd met een taser en opgesloten in een kast. De drie gingen er uiteindelijk met onder andere een telefoon en laptop vandoor.

Beelden
In Opsporing Verzocht worden camerabeelden getoond van een auto die voor de overval in de straat reed. Ook is te zien hoe één van de verdachten door de straat rent. Daarnaast vertelt het slachtoffer haar verhaal en wat voor impact de overval op haar heeft gehad.

Signalementen
De verdachten zijn alle drie mannen van rond de 18 jaar oud met een getinte huidskleur. Ze waren allemaal tussen de 1,80 en 1,85 meter lang en twee van hen droegen bivakmutsen. De verdachte zonder bivakmuts heeft zwart, krullend haar. Ze droegen allemaal donkere kleding.

 

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Almere – Aanhouding voor drugs, nepvuurwapens en rijden onder invloed

De politie heeft op zondagavond op de Elementdreef in Almere een 23-jarige man aangehouden…