Home Flevoland Auto over de kop in Dronten

Auto over de kop in Dronten

Zaterdagvond om 19.30 uur is op de Hanzeweg een auto over de kop geslagen. Een 11-jarige jongen raakte gewond. In de auto zaten een 19-jarige vrouw uit Gorinchem en een 11-jarige jongen uit Lelystad. Omstanders verleenden eerste hulp. De vrouw vertelde, toen de politie gearriveerd was, dat zij over de Hanzeweg in de richting van Dronten reed. Ze raakte met haar rechterwiel de berm, corrigeerde naar links en vervolgens weer naar rechts. Daardoor reed ze tegen een stoeprand aan van een bushalte en schoot de auto weer naar links. De auto kwam op zijn zij terecht en belandde op zijn kop. De auto kwam na een paar honderd meter tot stilstand. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De 11-jarige jongen die naast haar zat, had nekklachten en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft sporenonderzoek op de Hanzeweg uitgevoerd en de weg is daarom enige tijd afgesloten geweest.

 

Laad meer Flevoland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Vier verdachten aangehouden voor brute straatroof

De politie heeft vier jongens van 13, 14, 16 en 17 aangehouden op verdenking van het berov…