Home Flevoland Dronken en zonder rijbewijs op gestolen brommer

Dronken en zonder rijbewijs op gestolen brommer

In de nacht van donderdag op vrijdag is rond 02:30 uur een 24-jarige scooterrijder uit Lelystad aangehouden voor het rijden onder invloed, het rijden zonder geldig rijbewijs en het rijden op een gestolen scooter. Agenten kwamen de scooterrijder tegen op de Ketelmeerstraat in Lelystad. Bij het zien van de politie probeerde de bestuurde uit te wijken en er vandoor te gaan. In zijn poging de politie te ontvluchten kwam de bestuurder ten val en ging er te voet vandoor. De agenten konden de man op de Haringvlietlaan staande houden. Na een blaastest bleek de man ruim drie en een half keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd voordat hij op de scooter stapte. Ook kon de man geen geldig rijbewijs tonen. Na onderzoek van de scooter bleek deze als gestolen te zijn opgegeven. De man is hierop aangehouden en voor onderzoek ingesloten. Tegen de Lelystedeling is proces verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs, heling, rijden met valse kentekenplaten en rijden onder invloed.

Laad meer Flevoland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Vier verdachten aangehouden voor brute straatroof

De politie heeft vier jongens van 13, 14, 16 en 17 aangehouden op verdenking van het berov…