Home Flevoland Verdachten aangehouden na onderzoek inbraken

Verdachten aangehouden na onderzoek inbraken

De politie heeft begin deze week drie verdachten aangehouden. Twee van hen worden verdacht van betrokkenheid bij een inbraak in een horecagelegenheid aan het Havenplein en een inbraak in een woning in Swifterbant. Tevens is een derde verdachte aangehouden in verband met de woninginbraak. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. De inbraak in de horecagelegenheid werd op maandag 24 september 2012 in de ochtend ontdekt. Hierbij was een geldbedrag weggenomen. De politie is daarna een rechercheonderzoek gestart. Dit heeft er toe geleid dat op maandag 8 april een 18-jarige vrouw uit Dronten is aangehouden. Woensdag 10 april is een 19-jarige man uit Swifterbant aangehouden. De man en de vrouw worden ook verdacht van betrokkenheid bij een inbraak in een woning aan de Heraut in Swifterbant, op 7 december 2012. In verband met de woninginbraak is woensdag ook een derde verdachte aangehouden, een 19-jarige man uit Swifterbant. De vrouw is maandag inverzekeringgesteld en woensdagavond heengezonden. De mannen zijn ook inverzekeringgesteld en zullen vrijdag worden voorgeleid voor de rechter commissaris. Het rechercheonderzoek naar meerdere inbraken in Dronten en Swifterbant loopt nog en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Explosie leidt naar hennepkwekerijen

Aan de Markerkant raakte op 29 mei een deur van een bedrijfspand beschadigd door een explo…