Home Flevoland Recherche zoekt melder/ slachtoffer van straatroof

Recherche zoekt melder/ slachtoffer van straatroof

Recherche Lelystad is op zoek naar een slachtoffer van een straatroof en roept deze bejaarde man op zich te melden bij de politie. In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 april rond 01.00 uur kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen van een straatroof gepleegd op de Tjalk 41 in Lelystad. Eenmaal ter plaatse spraken agenten het slachtoffer. Het betrof en bejaarde man met een bril op en gekleed in een lichtgekleurde jas. Hij vertelde dat hij zojuist door een donker gekleed persoon was vastgepakt. Hij vermoedde dat deze persoon hem probeerde te beroven. De dader was weggevlucht waarop snel een zoekactie werd opgestart en in de omgeving en een 23-jarige Lelystedeling kon worden aangehouden. De verdachte was in het bezit van een nepwapen dat in beslag werd genomen.

Na de aanhouding bleek dat het slachtoffer niet heeft gewacht op de politie, maar weg was gegaan. Omdat de agenten snel op zoek gingen naar de dader zijn ook zijn persoonsgegevens niet genoteerd. Recherche Lelystad roept de man op zich te melden bij de politie via 0900-8844, zodat alsnog zijn aangifte kan worden opgenomen.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Vuurwapen en drugs in beslag genomen

De politie hield zaterdag 3 juni rond 16.00 uur een 18-jarige inwoner uit Almere aan op ve…