Home Flevoland Automatenhal overvallen

Automatenhal overvallen

In de nacht van vrijdag op zaterdag overviel een aantal mannen een automatenhal. Rond 03.05 uur waren drie medewerkers bezig met het afsluiten van de automatenhal aan de Middenweg. Op dat moment kwam er een aantal personen, in het donker gekleed, de zaak binnen en bedreigden de medewerkers met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De verdachten wilden geld. Eén van de medewerkers werd hierbij geslagen. Nadat de verdachten hun buit hadden, werden de medewerkers vastgebonden en vertrokken de overvallers in onbekende richting. Ambulancepersoneel onderzocht de medewerker die was geslagen ter plaatse. Hij hoefde niet mee met de ambualnce naar het ziekenhuis, maar is later zelf gegaan. In de omgeving zochten agenten naar de overvallers, zij werden niet aangetroffen.

Man met een blanke huidskleur, rond de 1.90 meter lang met een breed postuur. Hij droeg donkere kleding. De tweede verdachte is een man van ongeveer 1,84 meter lang met een breed postuur. Hij droeg donkere bovenkleding en een lichte trainingsbroek. De derde verdachte was een man van ongeveer 1.75 meter lang met een breed postuur. Hij droeg donkere kleding. Alle drie de mannen droegen vermoedelijk een bivakmuts.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Gezocht – Gewapende overval – Noordeinde – Almere

Zaterdagochtend 11 november om 11.30 uur overvielen drie jonge gewapende verdachten een wi…