Home Flevoland Automobilist overleden na ongeval in Dronten

Automobilist overleden na ongeval in Dronten

Foto (c) KeesJan Haasnoot

Een 63-jarige automobilist uit Dronten is dinsdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Rond 16.40 uur heeft op de N309 een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Hierbij is de 63-jarige bestuurder van de personenauto om het leven gekomen. De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd. De Verkeers Ongevallen Analysedienst hebben technisch onderzoek gedaan. Getuigen hebben verklaard dat de automobilist geen voorrang heeft verleend aan de vrachtwagen toen hij de N309 opreed.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…