Home Flevoland Recherche start onderzoek na overval woning

Recherche start onderzoek na overval woning

De recherche van Lelystad is een onderzoek gestart nadat een man en een vrouw uit Lelystad aangifte deden van diefstal met geweld uit een woning. De overval woning vond plaats op vrijdagavond 8 maart in Lelystad op de Wittezeestraat. De man en de vrouw deden maandag 11 maart aangifte waarna een rechercheteam direct het onderzoek startte. Op vrijdagavond 8 maart drongen meerdere gemaskerde en gewapende mannen de woning binnen. Ze bedreigden de bewoner en de vrouw en eisten geld. Bij de overval zijn de man en de vrouw bedreigd met vuurwapens en moesten beiden flinke klappen en trappen incasseren. De daders vluchtten na de gewelddadige diefstal de woning uit in onbekende richting. In de verklaring van de aangevers staat dat ze in de richting van de school rennen. Dit betreft de school de Poolster. Hier zouden tussen 20.00 uur en 21.00 uur nog een aantal kinderen tussen de 12 en 14 jaar gespeeld danwel gezeten hebben die mogelijk iets gezien hebben.

Het is nog onduidelijk waarom geen van de slachtoffers direct na de woningoverval 112 hebben gebeld.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…