Home Flevoland Auto rijdt in middenberm en slaat over de kop

Auto rijdt in middenberm en slaat over de kop

Woensdag vond op de A6 een ongeval plaats. Vier inzittenden, waaronder twee kinderen, werden naar het ziekenhuis gebracht. Rond 14.40 uur reed een 29-jarige automobilist uit Schiermonnikoog over de A6. In de auto zaten ook een 34-jarige vrouw, een 6-jarig meisje en een 2-jarig jongetje allen uit Schiermonnikoog. Door onbekende oorzaak kwam de auto in de middenberm terecht. Door het corrigeren raakte de auto in een slip en sloeg over de kop. Alle inzittenden werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Laad meer Flevoland

Geef een antwoord

Bekijk ook

ALMERE – Gezocht – Schietincident – Wijsgeerbaan – Almere

Op de Wijsgeerbaan is een 41-jarige man van dichtbij neergeschoten op zondagochtend 23 okt…