Home Drenthe Meppel Politie onderzoekt schot op woning

Politie onderzoekt schot op woning

De politie is zaterdagochtend een onderzoek gestart nadat er een melding binnen kwam dat er die nacht geschoten zou zijn op een woning aan de Nijeveenseweg in Meppel. De bewoonster meldde dat er een ruit was gesneuveld en dat zij knallen had gehoord die nacht. Er is direct een onderzoek opgestart in de buurt. Ook is er forensisch onderzoek gedaan in en rondom de woning. Er blijkt inderdaad te zijn geschoten waarbij een kogel door een ruit van de woning is gegaan. Om wat voor wapen het gaat is op dit moment nog onduidelijk evenals de vraag of er gericht geschoten is of dat er sprake is van baldadigheid.

Laad meer Meppel

Geef een reactie

Bekijk ook

Opnieuw Amerikaans vuilbroed bij bijen in Drenthe vastgesteld

In Exloo (provincie Drenthe) is opnieuw Amerikaans vuilbroed vastgesteld in het 3-kilomete…