Home Drenthe Meppel Automobilist botst met opzet tegen politieauto’s

Automobilist botst met opzet tegen politieauto’s

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 51-jarige man uit Kraggenburg aangehouden. Surveillerende agenten wilden de automobilist op de Handelsweg in Meppel controleren. De man negeerde echter het stopteken, doofde de verlichten en probeerde te ontkomen. Een achtervolging was het gevolg.

Hij kon uiteindelijk door twee politieauto’s op de Ambachtsweg tot stoppen worden gebracht. Toen zowel voor als achter de automobilist een politieauto stond, zette de man zijn auto in de achteruit. Hij botste opzettelijk tegen de politieauto achter hem en vervolgens tegen de politieauto voor hem. Daarna stapte hij uit en was verbaal erg agressief. De man kon met getrokken wapen en met behulp van pepperspray onder controle worden gebracht. Hij is ingesloten voor nader onderzoek.

Laad meer Meppel

Geef een reactie

Bekijk ook

Opnieuw Amerikaans vuilbroed bij bijen in Drenthe vastgesteld

In Exloo (provincie Drenthe) is opnieuw Amerikaans vuilbroed vastgesteld in het 3-kilomete…