Home Drenthe Meppel Babbeltruc mislukt

Babbeltruc mislukt

Aan de Noordeinde in Meppel heeft een bewoonster zaterdagnacht zeer alert gereageerd op een babbeltruc. De vrouw was na een avondje stappen net thuis, toen er werd aangebeld.

Voor de deur stond een lichtgetinte man met donkere krulletjes. Hij zei dat hij de portemonnee van de vrouw op de hoek van de straat had zien liggen. Omdat de vrouw zeker wist dat ze de portemonnee in bezit had, vertrouwde ze het verhaal niet. De man bleef aandringen en probeerde vervolgens de woning binnen te dringen. Het lukte de vrouw om de deur te sluiten en de politie te alarmeren.

De man is in de omgeving niet meer aangetroffen. De politie adviseert om bij vergelijkbare situaties de onbekende persoon niet binnen te laten en ook niet de straat op te gaan, terwijl de voordeur open blijft staan.

Laad meer Meppel

Geef een reactie

Bekijk ook

Opnieuw Amerikaans vuilbroed bij bijen in Drenthe vastgesteld

In Exloo (provincie Drenthe) is opnieuw Amerikaans vuilbroed vastgesteld in het 3-kilomete…