Home Drenthe Meppel Aanhouding na belemmeren politiewerk

Aanhouding na belemmeren politiewerk

De politie heeft zaterdagnacht aan het Prinsenplein in Meppel twee mannen aangehouden. In eerste instantie werd een 20-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland aangehouden, omdat hij zijn broer bij zijn keel had gegrepen. Hij is uiteindelijk met een bekeuring voor het verstoren van de openbare orde naar huis gestuurd.

Terwijl agenten met de aanhouding van deze man bezig waren, bemoeide een 26-jarige plaatsgenoot zich voortdurend met de aanhouding. Hij weigerde ook na meerdere waarschuwingen weg te gaan. Uiteindelijk is ook hij aangehouden. Hij verzette zich hierbij hevig. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij is ingesloten voor verhoor.

Laad meer Meppel

Geef een reactie

Bekijk ook

Opnieuw Amerikaans vuilbroed bij bijen in Drenthe vastgesteld

In Exloo (provincie Drenthe) is opnieuw Amerikaans vuilbroed vastgesteld in het 3-kilomete…