Home Drenthe Hoogeveen Meisjes lastig gevallen

Meisjes lastig gevallen

De politie is op zoek naar getuigen van een voorval waarbij twee meisjes van 8 en 14 jaar zijn lastig gevallen door een onbekende man. Het voorval vond vrijdagavond rond 21.40 uur plaats bij het tankstation van BP op de hoek Mr. Cramerweg met de Buizerdlaan in Hoogeveen.

Op het voetpad werden beide meisjes, die de hond aan het uitlaten waren, benaderd door een onbekende man. De 14-jarige werd vervolgens bij haar schouder vastgepakt. Na een woordenwisseling ging de jongeman er uiteindelijk vandoor. Het signalement van de jongeman luidt: 17/18 jaar oud, normaal postuur, licht getint uiterlijk, 170/175 cm lang, sprak goed Nederlands met een licht buitenlands accent, glad gezicht, zwarte capuchon, korte donkere jas en donkere kleding.

Laad meer Hoogeveen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Hoogeveen – Aanhoudingen na schietincident in Hoogeveen

Rond 9:00 uur zondagmorgen 12 februari kreeg de politie een melding van een schietincident…