Home Drenthe Hoogeveen Politie zoekt getuigen in onderzoek plofkraak

Politie zoekt getuigen in onderzoek plofkraak

In het onderzoek naar de plofkraak op 18 maart in De Wielewaal in Hoogeveen is de politie op zoek naar mensen die de auto die bij die kraak is gebruikt hebben gezien. Maandagmorgen 18 maart, kort voor 04.00 uur, werd de betaalautomaat in winkelcentrum De Wielewaal in Hoogeveen opgeblazen. De daders reden weg in een grijze Audi TT coupe.

Deze auto is op 19 maart aangetroffen in de Calkoenstraat in Hoogeveen. Volgens buurtbewoners heeft deze auto daar het weekend van 16 en 17 maart ook al gestaan. De auto is in de week voor de kraak in Amsterdam gestolen.

De politie in Hoogeveen wil in contact komen met mensen die deze auto tijdens of voor het weekend in de Calkoenstraat of omgeving hebben gezien en daar mogelijk personen bij of in hebben gezien.

 

Laad meer Hoogeveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoogeveen – Verdachte aangehouden na steekincident Hoogeveen

Een vrouw werd maandagmiddag in de Kortewijkstraat in Hoogeveen gestoken door een man. Hij…