Home Drenthe Hoogeveen Verdachten beroving op videofilmpje herkend

Verdachten beroving op videofilmpje herkend

Twee van de drie verdachten van een beroving bij een pinautomaat op 12 november vorig jaar in Hoogeveen zijn herkend. De mannen zitten vast. Het filmpje met de beelden is hierna verwijderd. Afgelopen dinsdag is de video gepubliceerd. Het filmpje is in anderhalve dag bijna 100.000 keer bekeken.

Op de video staat hoe een 83-jarige man uit Hoogeveen is afgeleid tijdens het pinnen. Drie mannen wisten het slachtoffer hierdoor geld afhandig te maken. Twee van de drie verdachten zijn nu herkend door collega’s uit een andere eenheid, die onderzoek doen naar vergelijkbare berovingen. Deze twee verdachten zitten vast en zullen later worden verhoord door de politie in Hoogeveen. Het onderzoek naar de derde verdachte wordt vervolgd.

Laad meer Hoogeveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoogeveen – Verdachte aangehouden na steekincident Hoogeveen

Een vrouw werd maandagmiddag in de Kortewijkstraat in Hoogeveen gestoken door een man. Hij…