Home Drenthe Emmen Overval juwelier De Nijs in Emmen opnieuw in Opsporing Verzocht

Overval juwelier De Nijs in Emmen opnieuw in Opsporing Verzocht

Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 2 april as. opnieuw aandacht aan de gewapende overval op juwelier De Nijs aan de Noorderstraat in Emmen. Bij de op 6 december 2012 door twee daders gepleegde overval werd de eigenaar door één van hen in zijn onderbeen geschoten. Ondanks het letsel, lukte het hem de twee overvallers zijn zaak uit te jagen. Buiten sprong het duo bij twee mededaders achterop hun scooters en verdwenen in het donker. Tijdens onderzoek is gebleken dat de scooters in Amsterdam werden gestolen. De politie heeft nieuwe vragen en toont ook nieuwe beelden.

De uitzending is dinsdagavond 2 april te zien op Nederland 1 en begint om 21.30 uur. Een herhaling van deze uitzending is een dag later en begint om 12.00 uur op Nederland 2.

Laad meer Emmen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee aanhoudingen witwasonderzoek Emmen: auto’s, designerkleding en contant geld in beslag genomen

Bij politieacties aan de Flintstraat en het Meerveld in Emmen zijn maandag 22 januari twee…