Home Drenthe Emmen Drie mannen aangehouden voor poging inbraak

Drie mannen aangehouden voor poging inbraak

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag drie mannen aangehouden voor poging inbraak. Kort daarvoor werd de politie gealarmeerd dat er zou worden ingebroken bij een schuur aan de Bargerkampenweg in Emmen. Toen de agenten daar aankwamen waren de verdachten al niet meer bij de schuur. Met behulp van een politiehond werd het drietal iets verderop aangetroffen in de bosjes langs het Oranjekanaal. De 41-jarige man uit Nijmegen, de 32-jarige man uit Arnhem en de 31-jarige man uit Arnhem zijn ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Emmen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee aanhoudingen witwasonderzoek Emmen: auto’s, designerkleding en contant geld in beslag genomen

Bij politieacties aan de Flintstraat en het Meerveld in Emmen zijn maandag 22 januari twee…