Home Drenthe Emmen Auto botst tegen gevel

Auto botst tegen gevel

Een 30-jarige automobilist uit Emmen is vrijdagmorgen met zijn auto tegen de gevel van een woning aan de Drostenraai in Noordscheschut gebotst. Agenten wilden de man controleren omdat hij geen gordel droeg. De man negeerde een stopteken en probeerde aan de politie te ontkomen. Uiteindelijk botste hij tegen de woning en kon hij worden aangehouden. Bij controle bleek de auto waarin hij reed van diefstal afkomstig. De auto was in december 2012 in Emmen gestolen. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Laad meer Emmen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…