Home Drenthe Assen Voetgangers gewond na aanrijding

Voetgangers gewond na aanrijding

Een echtpaar uit Assen raakte vrijdagavond gewond bij een aanrijding op de Mr. P.J. Troelstralaan in Assen. De man en vrouw werden aangereden door een personenauto toen zij de weg overstaken. De 41-jarige bestuurder uit Assen kwam vanaf de Vaart N.Z. (vanuit Kloosterveen) en reed de Troelstralaan op. Daar zag hij het echtpaar over het hoofd en schepte de man en vrouw terwijl zij overstaken. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Zij zijn onder meer gewond geraakt aan hun benen en gezicht. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Assen – [UPDATE] Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident Noordersingel in Assen

De politie heeft op woensdagochtend 12 oktober een 16-jarige man aangehouden in het onderz…