Home Drenthe Assen Bewoner krijgt klappen na aanspreken vernieling

Bewoner krijgt klappen na aanspreken vernieling

De politie heeft zaterdagnacht een 17-jarige jongeman uit Assen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een ruit van een woning te hebben vernield met een bierfles en vervolgens de bewoner te hebben geslagen.

De 45-jarige bewoner van het huis aan de Groningerstraat hoorde opeens een knal. Toen hij ging kijken zag hij dat de ruit vernield was en lag onder de ruit een bierflesje in scherven. Hij zag twee jongens wegfietsen en ging er achteraan. Toen hij de jongens aansprak, kreeg hij enkele vuistslagen in zijn gezicht. Hij liep hierdoor verschillende zwellingen en pijnlijke plekken op. Een getuige alarmeerde de politie, die de jongeman kon aanhouden. Hij is ingesloten voor verhoor.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Assen – [UPDATE] Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident Noordersingel in Assen

De politie heeft op woensdagochtend 12 oktober een 16-jarige man aangehouden in het onderz…