Home Drenthe Assen Vermist – Vermist kind Alert: Meheret Schmehl

Vermist – Vermist kind Alert: Meheret Schmehl

De 12 jarige Meheret is sinds dinsdagochtend 27 augustus, om 9.30 uur vermist vanuit Rotterdam. Op dinsdag 27 augustus om 23:14 uur is zij voor het laatst gezien op NS-station Breda. Het signalement van Meheret: donker getint, 155 cm, zwart haar gekruld, mogelijk vlechtjes in een staart of knot. In haar haar had zij wit/grijzige stukken wol gestoken.

Zij droeg een zwart jurkje met een grof gekartelde bovenrand, zwarte schoenen met een witte zool. Ze draagt een bril met een rond monteur bruinachtig van kleur.  Ze is van Ethiopische komaf.   Ze maakt gebruik van een paars kleurige iphone.

Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Anneke Nevels

Anneke Nevels is op woensdag 30 oktober 2019 omstreeks 02.16 uur vertrokken in haar Peugeo…