Home Drenthe Assen Assen – Man overleden in Asser wijk Peelo (update)

Assen – Man overleden in Asser wijk Peelo (update)

Een 32-jarige man uit Assen is zaterdagmiddag overleden nabij een speeltuin in de wijk Peelo in Assen. Bij aankomst van de politie aan de Iemstukken in Assen, is geprobeerd het leven van de man te redden. Levensreddende handelingen mochten echter niet meer baten. In de omgeving werden kort na aankomst vijf personen aangehouden. De mannen van 27,36, 38, 46 en 54, allen uit Assen zijn ingesloten.

In het begin van de middag kwam een melding dat een man zich ongepast gedroeg richting een kind in een speeltuin. Vervolgens zouden een aantal personen op deze man zijn afgegaan, waarbij een schermutseling is ontstaan. Daarna is de man overleden. De politie heeft inmiddels veel mensen in de wijk gesproken, maar blijft op zoek naar getuigen die zich nog niet hebben gemeld. Ook wordt in de omgeving sporenonderzoek gedaan.

De politie richt zich in het onderzoek op twee onderwerpen: het overlijden van het man en een mogelijk zedengerelateerd delict.

Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Assen – Twee gewonden bij steekincident in Assen

De politie kreeg vannacht twee meldingen van steekincidenten in Assen. De eerste melding k…