Home Drenthe Vermist – Loek Seijdel

Vermist – Loek Seijdel

Meneer Seijdel is voor het laatst gezien op maandag 18 maart 2019 in Hoogeveen, bij een bekende van hem. Meneer Seijdel kwam toen verward over en zag er onverzorgd uit. In het verleden is vaker melding gedaan waarbij meneer Seijdel verward was. Dit is ook waargenomen door politiemedewerkers. Meneer Seijdel is verward, depressief, slapeloos en kan rond dwalen. Meneer Seijdel heeft zijn woning verlaten met de urnen van zijn vader en moeder.

Het is onbekend in wat voor kleding hij vertrokken is. De politie denkt dat meneer Seijdel in zijn blauwe Seat Arosa (kenteken 04-GL-GK) is vertrokken. De achterbumper van die auto hing los en de achterbank lag vol met kleding.

De laatste informatie die de politie weet te achterhalen is dat meneer Seijdel in Duitsland is geweest en mogelijk op dit moment zich in Frankrijk bevindt.

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Assen – Gezocht – Winkelier geslagen bij poging winkeldieven aan te houden

ASSEN – In een poging om twee winkeldieven aan te houden werd een winkelier met een voorwe…