Home Drenthe Hollandscheveld – Overval uit 2015 in Opsporing Verzocht

Hollandscheveld – Overval uit 2015 in Opsporing Verzocht

In de nacht van 30 december 2015 op 31 december 2015 is er een woningoverval geweest aan de Langedijk in Hollandscheveld. Er is bij deze woningoverval geschoten. Wij startten gelijk een onderzoek maar dat heeft toen niet tot een aanhouding geleid. Doordat we nieuwe informatie hebben gekregen kunnen we verder met het onderzoek.

Dat er bij de overval geschoten is hebben wij destijds niet gemeld omdat dat in die tijd niet in het belang van ons onderzoek was. Op het moment van de overval waren er twee bewoners thuis. Een van hen begon te schreeuwen en met spullen te gooien. De twee overvallers vluchtten toen, zonder buit, de woning uit. Niemand raakte gewond.

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Assen Grootegast Hoogezand Foxhol gemeente Het Hogeland – Zes aanhoudingen in onderzoek hennep

Dinsdag zijn er zes personen aangehouden in een onderzoek naar georganiseerde hennepteelt.…