Home Drenthe Assen Man en vrouw aangehouden voor oplichting in Assen

Man en vrouw aangehouden voor oplichting in Assen

Bij een politiebureau in Assen hebben zich donderdagmiddag een man en een vrouw gemeld. Het duo gaf aan dat ze werden gezocht vanwege oplichting en flessentrekkerij bij onder andere horecagelegenheden.

Afgelopen week werd door diverse media over deze zaak bericht en ook op social media werd veel over de man en de vrouw gesproken. Vanwege al deze aandacht besloot het duo zich vrijwillig te melden bij een politiebureau. Het Openbaar Ministerie gaf opdracht om de man en de vrouw aan te houden. Dit gebeurde dan ook. Beide verdachten werden overgebracht naar het cellencomplex. De politie doet onderzoek.

Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

De Graafschap wint kelderkraker, maar is het genoeg ……?

Aan het begin van de competitie werd gedacht, dat deze wedstrijd wel eens de beslissing zo…