Home Drenthe Emmen – Gezocht – Oplichting door vals geld

Emmen – Gezocht – Oplichting door vals geld

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van een man en een vrouw die met vals geld een duur horloge kochten in Emmen.

Een 43-jarige inwoner uit Emmen bood  in juli 2017 via Marktplaats een  kostbaar Breitling horloge te koop aan.  Een geïnteresseerde koper nam contact op en er werd voor 2 juli een afspraak gemaakt dat deze langs zou komen om het horloge te bezichtigen. 
Op die dag kwam de aspirant koper samen met een vrouw naar Emmen. Ze gaven aan uit Eindhoven te komen. De koop werd gesloten en er werd contant afgerekend. Kort nadat de man en de vrouw vertrokken waren ontdekte de 43-jarige dat een deel van de verkoopprijs betaald was met 47 valse bankbiljetten. Een bewakingscamera maakte opnames van de verdachten.  De politie wil graag in contact komen met mensen die deze man en vrouw denken te herkennen.

Contact met de politie
De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven bel dan met  de stichting Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Assen – Criminele geldlijn opgerold

De politie heeft in een onderzoek naar witwassen drie inwoners van Assen van 31 en 26 jaar…