Home Drenthe Assen Assen – Man met horecaverbod aangehouden voor mishandeling portier

Assen – Man met horecaverbod aangehouden voor mishandeling portier

Een 29-jarige man uit Assen is in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juli aangehouden in zijn woonplaats.

De man probeerde binnen te komen bij een horecagelegenheid aan de Brinkstraat in Assen. Hiervoor had hij echter nog een toegangsverbod in verband met eerder wangedrag. Een portier wilde de man dan ook niet binnen hebben. De man reageerde direct agressief en gaf de portier een vuistslag in het gezicht. Samen met een tweede portier kon de man onder controle worden gebracht. Hij riep diverse beledigende woorden naar de portiers. De verdachte kon worden overgedragen aan de politie. Hij is ingesloten voor verhoor. De portier heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Gebiedsverbod

Behalve het horecaverbod, wat geldt voor een specifieke horecagelegenheid, krijgt de man nu ook een gebiedsverbod. Dat betekent dat hij de komende tijd niet in het uitgaansgebied van Assen mag komen. Kijk voor meer informatie over een gebiedsverbod op politie.nl.

Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hollandscheveld – Politie onderzoekt woningoverval Hollandscheveld

De politie onderzoekt een woningoverval aan het Zuideropgaande in Hollandscheveld. Rond 08…