Home Drenthe Assen Automobilist onder invloed en zonder rijbewijs in geschorste auto aangehouden

Automobilist onder invloed en zonder rijbewijs in geschorste auto aangehouden

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 64-jarige automobilist uit Stadskanaal aangehouden. De man stond met pech langs de A28 bij Assen. Passerende agenten gingen bij de man kijken en roken een alcohollucht. Hij gaf direct aan te hebben gedronken en te hebben gereden. Het lukte de man niet om een ademanalyse te volbrengen. Daarom is een bloedproef afgenomen om vast te stellen of de man te veel had gedronken. Bij controle bleek de man niet in het bezit van een rijbewijs. Bovendien was het kenteken van de auto geschorst en bleek de auto niet verzekerd te zijn. Hierop is de auto in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuw-Dordrecht – Politie zoekt vier verdachten na plofkraak in Nieuw-Dordrecht

De politie is op zoek naar minstens vier verdachten van een plofkraak aan de Rietdekkersho…